Popularni postovi

Narodno liječenje epilepsije IV dioOno što su ljudi probali i uspjelo im je ,sada se to u narodu širi .S koljena na koljeno se znanje o liječenju narodnom prenosi.
Nema nikakvih pisanih tragova,ali opet u svakom mjestu oni stariji sve znaju.Ili barem svako po malo.Važno je povjerovati u to i pokušati uraditi onako kako je prenešeno.nekome uspije a nekome opet ne uspije.
Možda je neophodno se pridržavati tačno onih uputa koje su navedene u određenom liječenju.kao što je liječenje epilespije za vrijeme mladog mjeseca,gdje je veoma važno da je osoba koja liječi žena koja nema odnosa sa muškarcem itd.Tek tada lijek djeluje.

Znači one pojedinosti su od važnosti.jer zašto bi neki stranac koji već 4 godine nema napad epilepsije,nazivao telefonom osobu koja mu je rekla kako se liječi epilepsija u narodu i zahvaljivao se svaki put.
Pa ko bi volio imati neku bolest,posebno onu tešku.Taj čovjek je sada sretan,živi normalno,a nije mogao ni sanjati da bi to moglo da mu se desi ,da bude napokon zdrav,poslije toliko epileptičnih napada.
Treba vjerovati da lijek za svaku boljku postoji, i on će se naći.


bajanje ,liječenje narodno,lijek je tu,narodno liječenje ,epilepsija,mladi mjesec,

No comments: